Beoordelingen

8,8
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,0
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
8,8
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
8,8

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    11 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Wessel Amelsfoort
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    10 september 2018
    niks het was geweldig
    het zwembad met de lekkere bedden
    Jules
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    30 augustus 2018

    Een rustige plek om even bij te komen.

    Op loopafstand geen winkel of restaurant. Daarentegen is het er heerlijk rustig.
    Leuke bungalows in een mooie tuin, rustig gelegen tussen de rijstvelden. Behulpzaam personeel die heel wat keren voor ons een taxi hebben gebeld. Het hotel ligt een klein stukje buiten het centrum van Pai. Wij vonden het iets te ver lopen, vandaar de taxi. Voor een klein bedrag sta je binnen 5 minuten in de hoofdstraat van Pai.
    Maureen
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Erwin
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    13 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    12 augustus 2018
    Niets . Het enige wat ik kan bedenke I dat een In de kamer zit en op de veranda 1 stoel is. Meer stoelen zou fijn zijn.
    Echt mooie locatie . Super schoon . Elke dag een schoon bed . Het was rustig. Heerlijk zwembad. Kids hadden een prachtige kamer met uitzicht op de tuin alsof je midden in de jungle zat. Mooie omgeving midden tussen de rijstvelden met Pai op loopafstand. Pai was ook super relax on de zomer is her niet het hoogseizoen. Echt een aanrader!
    Chelsey
    nl

    Beoordelingsscore

    6,2
    10 augustus 2018

    Fijn voor een dagje

    Slechte bedden
    Zwembad
    Hanneke
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    6 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Naomi1989
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    1 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    28 juli 2018
    Iets verder van het centrum -> te voet is het 's avonds een lastige baan.
    Heerlijke huisjes met zicht op zwembad en rijstvelden. Leuk zwembad en lekker ontbijt.
    Rick
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 juli 2018

    Prettig verblijf in pai!

    Het bed was echt te hard :(!! WiFi oké
    Het personeel was super vriendelijk. De eigenaar bood zelfs aan ons naar het busstation te brengen! Verder prima huisjes. Locatie 15 min van het centrum af. Bij regen genoeg paraplu’s om te lenen. Zwembad dikke prima.
    ie

    Beoordelingsscore

    10
    16 september 2018
    Nothing bad to say
    Location was ideal, just outside of town and ideal when you rent a scooter. We also booked this last minute as the hotel we previously booked wasn’t what we seen in photos. So this place was an absolute treat.
    jason
    id

    Beoordelingsscore

    10
    16 september 2018
    great place will return again the owner could not be more helpful will recommend others for sure
    Edel
    ie

    Beoordelingsscore

    9,2
    14 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Emily
    my

    Beoordelingsscore

    7,9
    26 augustus 2018
    The bedsheet, pillowcase and towels smell a little off (like damp cloth), water from the shower smell of sewage (however the smell goes off after allowing the water to run for a while)
    The hotel surroundings were awesome! Very peaceful and laid back area. Good view of the paddy field next door. Receptionist was friendly
    Sydney
    th

    Beoordelingsscore

    10
    24 augustus 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Lauren
    gb

    Beoordelingsscore

    8,3
    11 augustus 2018
    The pool was a little murky but still lovely to cool of in! We had one day where couldn’t get hot water but again it was so hot we didn’t mind and the next day it was working again.
    The grounds were beautiful, the gardens the, drive, the rice paddies surrounding it! Super peaceful! The rooms were big with front and back balcony, back balcony was great for chilling looking into the jungle. The staff were very helpful. Great place to stay!
    Merav Levin
    il

    Beoordelingsscore

    7,9
    5 augustus 2018

    Beautiful but distant

    The location is quite far from town. It is a 20 minutes walk from town and at night it gets very dark. Bathroom was a little smelly and not so clean.
    There is a wonderful swimming pool great for children. The place is beautiful with lush green vegetation and rice fields around.
    Valentina
    au

    Beoordelingsscore

    6,2
    1 augustus 2018

    Overall ok

    Bed very hard
    Position
    David
    gb

    Beoordelingsscore

    7,1
    24 juli 2018

    I nice relaxing and quiet place to stay

    No on-sight food or drink (other than coffee/bottle water other than for breakfast - Sale of drinks from a fridge in the office area would be o benefit to the site
Beoordelingen worden geladen